over ons


Het Paradijs is een lunchbar en foodshop in een lichtrijk en volledig heropgefrist burgerhuis uit de 17e eeuw in hartje Brugge. Je kan er elke weekdag terecht voor een lekkere en eerlijke lunch. Ook takeaway!  


Zo komen we meteen ook bij de nieuwe naam, Het Paradijs. In de opvallende topgevel van ons pand zijn enkele taferelen zichtbaar die verwijzen naar ‘Het Aards Paradijs’ uit het Oude Testament. En natuurlijk willen we onze gasten ook een ‘paradijselijk’ gevoel geven door ze te verwennen met lekker eten en een gastvrij onthaal in een licht en luchtig kader.

Het team van Het Paradijs bestaat uit maatwerkers die door Sobo begeleid en ondersteund worden. Vzw Sobo creëert duurzame tewerkstellingstrajecten voor mensen met verminderde kansen op de reguliere arbeidsmarkt.

Vandaar ook meteen de sociale insteek in dit (ver)nieuw(d) verhaal. Met een compleet nieuw en duurzaam concept mikken we op een zo ruim mogelijk publiek. Dat betekent dat iedereen welkom is, ook mensen met een klein inkomen. Zij kunnen er met een kortingspasje genieten van een lunch. Deze mengeling van mensen en achtergronden zorgt voor een warme en gezellige sfeer in een uitnodigende setting. Alle gerechten kan je trouwens ook gewoon meenemen of laten leveren via Deliveroo.be.


LEES MEER...

Pure verwennerij


Met onze specials maken we het je graag gemakkelijk. Ben je op zoek naar een origineel cadeau of wil je thuis maximaal genieten met een minimum aan werk? Op regelmatige tijdstippen stellen wij je graag een themabox voor, naar aanleiding van een evenement of een speciale gebeurtenis. 


De Sobo maatwerkers stellen de themaboxen samen en die kan je hier online bestellen of via onze Foodshop in Het Paradijs. 

Voor alle boxen gebruiken we steeds dagverse ingrediënten van eigen bodem en gaan we voor zero waste en duurzame verpakkingen.


LEES MEER...