over ons


Het Paradijs is een lunchbar en foodshop in een lichtrijk en volledig heropgefrist burgerhuis uit de 17e eeuw in hartje Brugge. Je kan er elke dag, behalve op zondag terecht voor een lekkere en eerlijke lunch. Ook takeaway!  


Zo komen we meteen ook bij de nieuwe naam, Het Paradijs. In de opvallende topgevel van ons pand zijn enkele taferelen zichtbaar die verwijzen naar ‘Het Aards Paradijs’ uit het Oude Testament. En natuurlijk willen we onze gasten ook een ‘paradijselijk’ gevoel geven door ze te verwennen met lekker eten en een gastvrij onthaal in een licht en luchtig kader.

Het team van Het Paradijs bestaat uit maatwerkers die door Sobo begeleid en ondersteund worden. Vzw Sobo creëert duurzame tewerkstellingstrajecten voor mensen met verminderde kansen op de reguliere arbeidsmarkt.

Vandaar ook meteen de sociale insteek in dit (ver)nieuw(d) verhaal. Met een compleet nieuw en duurzaam concept mikken we op een zo ruim mogelijk publiek. Dat betekent dat iedereen welkom is, ook mensen met een klein inkomen. Zij kunnen er met een kortingspasje genieten van een lunch. Deze mengeling van mensen en achtergronden zorgt voor een warme en gezellige sfeer in een uitnodigende setting. Alle gerechten kan je trouwens ook gewoon meenemen.


LEES MEER...

Takeaway


Met onze catering maken we het je graag gemakkelijk. Heb je een feest, een vergadering, een gezellig samenzijn, ... dan kan je bij ons terecht voor mini-sandwiches. Op regelmatige tijdstippen stellen wij je ook graag een speciale takeaway voor, naar aanleiding van een evenement of een speciale gebeurtenis. Voor eindejaar is dit nu onze circulaire zalmkroket. Vraag meer info in Het Paradijs. 


In 2022 ontwikkelden we met onze medewerkers in Het Paradijs een circulaire zalmkroket. We deden dit in samenwerking met MOWI, Stad Brugge en Vives.

Met deze kroket stimuleren we de sociale tewerkstelling in Het Paradijs en reduceren we nevenstromen die ontstaan bij het verwerken/versnijden van zalm.


LEES MEER...